Κατερίνα Μπουσλέλη

Σπουδές

Γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Ξάνθη. Το 2005 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε κλασικό και μοντέρνο χορό στην αγγλική ακαδημία του Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.) με tutor την Ελένη Βάκα, αποκτώντας πτυχία χορεύτριας στο κλασικό έως και το επίπεδο του Advanced 1 και στο μοντέρνο έως και του Advanced 2.Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια κλασικού μπαλέτου με διδάσκοντες τις εξετάστριες Susan Graham (R.A.D.) και Elizabeth Harrison (I.S.T.D.).Το 2011 παρακολούθησε σεμινάριο μοντέρνου χορού που έλαβε μέρος για μία εβδομάδα στο Chichester της Αγγλίας από εξετάστριες της ακαδημίας.

Επιπλέον έχει διδαχθεί με συστηματικά μαθήματα και σεμινάρια αρκετές τεχνικές του σύγχρονου χορού (Limon,Graham,Release, Flying Low, Contact Improvisation) από διαφορετικούς δασκάλους όπως, Κώστα Γεράρδο, Ελένη Γκιούρα, Νίνα Δίπλα, Ερμή Μαλκότση, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Γωγώ Πετραλή, Λία Χαράκη, Άρτεμη Λαμπίρη, Σόνια Ντόβα, Baris Michi, Ιοκάστη Λιονάκη, Νατάσσα Κωνσταντινίδου και Ανθούλα Βαμβακά. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει μαθήματα Hip Hop ,Flamenco και Ινδικού χορού.

Διαθέτει τα πτυχία διδασκαλίας D.D.I και D.D.E. στο μοντέρνο.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Αποφοίτησε από το τμήμα της Φιλολογίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου.

Εργασιακή εμπειρία

Διδάσκει μουσικοκινητική, κλασικό, μοντέρνο και σύγχρονο χορό από το 2010 έως σήμερα στη σχολή χορού Τερψιchorus.

Ως μέλος της χορευτικής ομάδας ΤερψιChorus,τα τελευταία έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις, σε φεστιβάλ χορού και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ανάμεσα στα έργα που έλαβε μέρος είναι Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες (ΙούλιοςΒέρν, χοροθέατρο), Κύκλος της Ζωής, Τέχνης Δρώμενα, Θεσσαλονίκη 1912-2012, Η Κυρία με τις Καμέλιες (Α.Δουμάς, χοροθέατρο), Ελλήνων Έργα, Ταξίδι στο Χρόνο. Επίσης είναι μέλος της ομάδας χορού Animotus, με την οποία συμμετείχε στη παράσταση Εκ των έσω.