Αφροδίτη Καραμούζη

Σπουδές

Η Αφροδίτη Καραμούζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ψαχνά Ευβοίας, όπου ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού και μοντέρνου χορού σε ηλικία τεσσάρων ετών, σύμφωνα με το αγγλικό(RAD) και ρώσικο σύμτημα. Το 2010 έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις ακαδημαικές σπουδές της στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ.

Παράλληλα, συνεχίζει τις σπουδές της στον κλασσικό και μοντέρνο χορό σύμφωνα με το σύστημα διδασκαλίας του Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD),αποκτώντας τα Intermediate of Imperial Classical Ballet και Intermediate, Advanced 1 of Modern Theatre Dance.

Είναι κάτοχος των πτυχίων διδασκαλίας Diploma in Dance Instruction(DDI) και Diploma in Dance Education(DDE) σε Imperial Classical Ballet και Modern Theatre Dance(ISTD) με tutor την Ελένη Βάκα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με εγκεκριμένους δασκάλους, όπως η Philippa Richards, Elizabeth Harrison, Ελεάννα Ανδρεούδη, Marilena Grafakos, Naduah Denkinger, Μαριάννα Βασιλάτου κ.α. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονου χορού και tap dance.

 

Tango

Το 2013 ξεκινά η ενασχόλησή της με το αργεντίνικο tango και από τότε έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Mariano Chicho Frumboli y Juana Sepulveda, Carlitos Espinoza y Noelia Hurtado, Fausto Carpino y Stephanie Fesneau, Gianpiero Galdi y Maria Filali, Τάσο Τόπα.

Το τελευταίο διάστημα, μαζί με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Αλμπουτασβίλι παραδίδουν μαθήματα και κάνουν shows, συνεχίζοντας να εξελίσσονται και να εκπαιδεύονται.

Εργασιακή εμπειρία

Από το 2011 συμμετέχει στις παραστάσεις της σχολής χορού Terpsichorus, ενώ παλαιότερα έχει πάρει μέρος στα Φιλανθρωπικά Gala χορού Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Στην σχολή διδάσκει από το 2015 επαγγελματικά τμήματα κλασσικού χορού, παιδικά τμήματα κλασσικού και μοντέρνου χορού.