Λαγκαδά 31, Θεσσαλονίκη, 1ος και 3ος όροφος

school-ballerina

Η σχολή

Το όνομα της σχολής Τέρψιchorus δημιουργήθηκε από την παράφραση του ονόματος Τερψιχόρη, η οποία σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν η μούσα του χορού και της μουσικής.

Ετυμολογικά αποτελείται από το τέρπω δηλαδή ευφραίνω, ικανοποιώ και το ουσιαστικό χορός. Το δεύτερο μέρος του ονόματος είναι η λατινική λέξη chorus η οποία σημαίνει χορός και χορωδία.
Η σχολή Χορού και Τεχνών Τέρψιchorus αισιοδοξεί να γίνει ένας χώρος ο οποίος με τη θέρμη του και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναπτύσσει σωματικά και θα ελευθερώνει ψυχή και πνεύμα μέσα από την τέχνη του χορού και όχι μόνο.

Η σχολή Τέρψιchorus από την δρυση της έχει συναναστραφεί με:

0
ΜΑΘΗΤΕΣ
0
ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΧΟΡΟΥ
0
ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΔΕΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Gallery

ISTD logo

Διεθνής πιστοποίηση από το

Imperial Society
of Teachers of Dancing (ISTD)

Το Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) ιδρύθηκε το 1904 και είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός. Δίνει την δυνατότητα εξάσκησης σε μεγάλο εύρος χορευτικών στυλ με συγκεκριμένο ασκησιολόγιο για μαθητές και ειδική εκπαίδευση για άτομα τα οποία επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι δάσκαλοι χορού. Δραστηριοποιείται σε δυο κατηγορίες, στον αθλητικό χορό και στο θεατρικό χορό.

Newsletter

Επίλεξε το είδος χορού που σε ενδιαφέρει και κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας, μπαίνοντας στην κλήρωση για υποτροφία έως και 40% για την παρακολούθηση μαθημάτων χορού